Kesäkauden päättyessä Tampereella on taas aika siirtyä Nääshallille!

Harjoittelemme talvikaudella tutussa ja turvallisessa Nääshallissa, salissa Budo 5. Harjoitusajat ovat tiistai ja torstai kello 17:00-18:30. Jos sinua kiinnostaa tulla harjoittelemaan kanssamme, ole rohkeasti yhteydessä Tampereen pääopettajaan Eskoon (yhteystiedot Tampereen omalla sivulla).

Vallitsevan virusepidemian myötä (ja muutenkin) kehoitamme kaikkia huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta, sekä pysymään kotona mikäli tunnet itsesi sairaaksi.

Tampereella siirrytään syyskauteen 3.9., uudet harrastajat tervetulleita!

Alkaen maanantaina 3.9. siirrymme ulkokentiltä sisälle Nääshallin lämpöön harjoittelemaan. Tilana toimii Budo 5 -sali ja harjoitusajat ovat seuraavat:

  • Maanantai 17:00
  • Torstai 17:00
  • Perjantai 17:00

Uudet harrastajat ovat tervetulleita mukaan heti kauden alusta! Jos et jostain syystä pääse heti kauden alussa, ole yhteydessä Tampereen pääopettajaan Esko Ronimukseen ja kysele milloin on hyvä aika hypätä kyytiin.
Peruskurssista on lisää infoa myös Facebookissa:

Uudet Tang Lang Men -verkkosivut on avattu!

Uusilta sivuilta löydät etusivulta päivitetyn lajikuvauksen, Helsingin ja Tampereen seurojen yhteystiedot vastaavista välilehdistä, videoita ja kuvamateriaalia treenaamisesta media-välilehdestä ja sekä linkkejä lajiimme liittyviin verkkosivuistoihin Linkit-välilehdeltä. Uutiset-välilehdellä ilmoittelemme ja raportoimme Liiton ja seurojen toimintaan liittyvistä asioista. Sivuja tullaan päivittelemään hiljakseen vielä jatkossa sisällön suhteen.

Suomen Tang Lang Men -liitto kiittää Tampereen Henry “Suuri Valkoinen” Hynystä uusien verkkosivujen ansiokkaasta työstämisestä!